Οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του 8ου ΓΕΛ Ιωαννίνων στο στρατηγείο της 8ης Μ/Π Ταξιαρχίας

VIII Μεραρχία Ιωαννίνων

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολείου μας, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Στρατηγείο της 8ης Μ/Π Ταξιαρχίας. Συνοδοί καθηγητές και υπεύθυνοι του προγράμματος ήταν οι Φιλόλογοι κα Βασιλική Ράπτη, κα Δέσποινα Παπαστάθη και ο κ. Κωνσταντίνος Τζιοβάρας.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του 8ου ΓΕΛ Ιωαννίνων στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Με τους μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολείου μας, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήσαμε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, όπου συμμετείχαμε στο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Διαδρομές στο Κάστρο των Ιωαννίνων», το οποίο επιμελείται και οργανώνει η κα Αλίκη Σάρρα, Φιλόλογος, Υποψήφια Διδάκτωρ του ΑΠΘ. Συνοδοί καθηγητές και υπεύθυνοι του προγράμματος ήταν οι Φιλόλογοι κα Βασιλική Ράπτη, κα Δέσποινα Παπαστάθη και ο κ. Κωνσταντίνος Τζιοβάρας.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Aγώνες επιχειρηματολογίας

Στα πλαίσια του μαθήματος της νεοελληνικής γλώσσας  οι μαθητές του Β1 συμμετείχαν σε αγώνες επιχειρηματολογίας στις 6/12/2016. Το θέμα ήταν η χρησιμότητα ή η επικινδυνότητα ανάγνωσης κόμικς εκ μέρους των νέων ανθρώπων.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Οδηγίες για την εκπόνηση των Δημιουργικών Εργασιών στο Γενικό Λύκειο

Μετά από σχετική εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (πράξη 48/08-12-2016 του Δ.Σ.) εκδόθηκαν οι παρακάτω οδηγίες για την εκπόνηση των Δημιουργικών Εργασιών στο Γενικό Λύκειο (άρθρο 8 του Π.Δ. 46/2016) για το σχολικό έτος 2016-2017.

 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων

Η τρίτη Κυριακή του Νοεμβρίου έχει θεσπιστεί από τον ΟΗΕ, αλλά και από την Ελλάδα, Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο