Διάκριση μαθητών μας στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου 2014-2015

Η σχολική κοινότητα του 8ου ΓΕΛ Ιωαννίνων συγχαίρει θερμά τους μαθητές της Α τάξης του λυκείου μας Φοίβο-Απόλλωνα Γεωργίου και Αφροδίτη Σιόλου που πρώτευσαν στους τοπικούς αγώνες και εκπροσώπησαν με επιτυχία τον Νομό Ιωαννίνων στους τελικούς των Πανελληνίων Αγώνων Ανωμάλου Δρόμου 2014-2015 που έγιναν στην Ολυμπία στις 5 Φεβρουαρίου 2015.

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε στο σχολείο μας και το ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ [Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.]
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 12:02 μμ
Προς: 8ο ΓΕ.Λ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Θέμα: Συγχαρητήρια επιστολή

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής με την ολοκλήρωση της Γ΄Φάσης των Πανελληνίων Σχολικών αγώνων Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015 στην Ολυμπία, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο μαθητή Γεωργίου Φοίβο Απόλλωνα και τη μαθήτρια Σιόλου Αφροδίτη της Α΄ Τάξης του σχολείου σας, για την συμμετοχή τους και για την επιτυχία τους στον αγώνα και τους ευχόμαστε ανοδική και δημιουργική πορεία στην προσπάθειά τους στον αθλητισμό και στα μαθήματά τους.

 

Εκτύπωση Email

?Νερό είσαι θησαυρος - 3ο Βραβείο σε μαθήτρια του σχολείου μας

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε οτι η Ελισάβετ Νέσσερη, μαθήτρια της Γ Λυκείου του 8ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων, έλαβε το 3ο ατομικό βραβείο στην κατηγορία  Ζωγραφικής/Κολάζ του 5ου Πανελλήνιου Μαθητικού Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού με θέμα «Νερό, είσαι θησαυρός!».

Νερό είσαι θησαυρός

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος των καθηγητών του σχολείου μας, συγχαίρουν την μαθήτρια για την διάκρισή της όπως επίσης και όλους τους μαθητές του σχολείου που συμμετείχαν στον διαγωνισμό καθως και την εκπαιδευτικό Ελένη Ναυρόζογλου για την υποστήριξη του έργου των μαθητών.

Απόσπασμα από το δελτίο τύπου του διαγωνισμού:
Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2012 είχε πολύ μεγάλη απήχηση, καθώς συγκεντρώθηκαν 2.500 ατομικά και ομαδικά έργα από 244 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και καλλιτεχνικά εργαστήρια όλης της χώρας.

Τα έργα ζωγραφικής, κολλάζ, φωτογραφίες και κατασκευές, αξιολογήθηκαν από ειδική 7μελή επιτροπή
Όλα τα βραβευμένα έργα θα εκτεθούν για 4 ημέρες, από 22 έως 25 Απριλίου 2013, στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα) και ώρες 10.00-13.00 και 19.00-21.00. Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 12.00μ.μ. στη Στοά του Βιβλίου.


Ακολουθεί το δελτίο τύπου του διαγωνισμού με όλα τα βραβεία.

Εκτύπωση Email

Βράβευση μαθήτριας μας σε διαγωνισμό αφίσας (Ελευθέρια 2012)

Η Μαρία Νίκου, μαθήτρια της Γ Λυκείου του 8ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων, βραβεύτηκε με το 2ο ατομικό βραβείο αφίσας στον Μαθητικό Διαγωνισμό Αφίσας και Λογότυπου με θέμα «Συμμετέχω στον εορτασμό για τα 100 χρόνια ελευθερίας της πόλης μου και οραματίζομαι το μέλλον της».

Αφίσα Νικου Μαρίας - Ελευθέρια 2012

Ο Διαγωνισμός προκηρύχθηκε για το έτος 2012 - 2013 από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου στα πλαίσια εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων. Η έκθεση των έργων μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν, καθώς και η εκδήλωση βράβευσης τους, πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Ιωαννίνων, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Παλιά Σφαγεία.

Ο σύλλογος των καθηγητών του σχολείου μας, συγχαίρει την μαθήτρια καθως και την επιβλέπουσα εκπαιδευτικό Νουτσοπούλου Πηνελόπη για την διάκριση αυτή.

Εκτύπωση Email

Διάκριση μαθήτριάς μας στον διαγωνισμό Μαθηματικών "Θαλής"

Διαγωνισμός Μαθηματικών ΘαλήςΗ Χρυσούλα Τσιμπέρη, μαθήτρια στην Α Λυκείου του σχολείου μας, διακρίθηκε στον 73o Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά "Θαλής" που διοργάνωσε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ (http://www.hms.gr) την περίοδο 2012-2013. Έτσι της δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού "Ευκλείδης".

Ο σύλλογος διδασκόντων με ιδιαίτερη χαρά συγχαίρει την μαθήτρια για τις προσπάθειές και την επιτυχία της και της εύχεται πάντα έτσι να πετυχαίνει τους στόχους της.

Εκτύπωση Email